Afbeelding

Politie onderzoekt dood voetballer Lukoki na incident in Almere

112

ALMERE - De politie Midden-Nederland onderzoekt een incident in Almere waarbij de overleden voetballer Jody Lukoki (29) mogelijk betrokken was. Volgens Het Parool is een familieruzie de oud-Ajacied fataal geworden.

Lukoki tekende een jaar geleden een contract bij FC Twente, maar kreeg een zware knieblessure en werd in maart ontslagen vanwege huiselijk geweld. Hij overleed maandagochtend in het ziekenhuis, nadat hij door familieleden in elkaar zou zijn geslagen op een feest in Almere. Eenmaal thuis besloot Lukoki vanwege extreme hoofd- en kniepijn naar het ziekenhuis te gaan. Daar zouden dokters hebben geconstateerd dat zijn been als gevolg van een hardnekkige infectie en zuurstoftekort geamputeerd moest worden. Het Parool meldt dat dit volgens een bron mogelijk werd veroorzaakt door een verslaving aan lachgasballonnen.

Lukoki werd na de zware ingreep in het weekend tijdelijk in coma gehouden. Maandagochtend bezweek hij aan een hartstilstand. Politie Midden-Nederland bevestigt aan Het Parool dat er aangifte is gedaan in deze zaak.


Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto