(Foto: Studio Rotgans/ Rinus Lettinck)
(Foto: Studio Rotgans/ Rinus Lettinck) Rinus Lettinc

Restaurant El Mundo is jarig en strooit met geld

Bedrijf in beeld

HAVEN CENTRUM – Restaurant El Mundo bestaat in april vijf jaar. “Deze mijlpaal gaan we natuurlijk weer vieren met onze klanten”, vertellen eigenaren Ruud en Linda Tabois. “Wie jarig is trakteert en daarom strooien we met geld.”

Vijf jaar geleden openden Ruud en Linda de deuren van hun nieuwe grillrestaurant aan de Kerkgracht 6. Ter gelegenheid van hun eerste jubileum hebben zij speciale bankbiljetten laten drukken die in de feestmaand april 5 euro korting geven op een hoofdgerecht of tapasmenu. “Deze biljetten zijn onder andere te vinden in Almere DEZE WEEK. Klanten kunnen ze uitknippen en bij ons inleveren wanneer ze in april bij ons komen eten.” Kijk voor de voorwaarden op de voucher zelf.

Wereldkeuken

Bij restaurant El Mundo kun je terecht voor gerechten uit de wereldkeuken. “El Mundo betekent ‘de wereld’ en de gerechten die wij serveren komen dan ook uit alle windstreken”, vertelt Ruud. De uitgebreide menukaart is heel divers en biedt voor ieder wat wils. “Van Mexicaanse invloeden tot spareribs, steaks, kip, schnitzels en vis, allemaal met uitgebreide garnituren en mooi geserveerd. Ook populair zijn de tapasgerechten, variërend van vlees en vis tot vegetarisch.”

Terras aan Kerkgracht

Bij goed weer kunnen gasten lekker buiten eten. “We hebben een terras aan de Kerkgracht, lekker aan het water”, zegt Linda. “Maar we hebben ook een gezellige patio waar gasten kunnen plaatsnemen als het mooi weer is.”
Kijk voor meer informatie en de menukaart op www.elmundo-almere.nl of bel 036-7854503. Volg El Mundo ook op Facebook voor informatie over de feestbiljetten.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto