Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Grote brand bij Aldi in centrum Almere

112

STAD CENTRUM - Woensdagavond is er brand uitgebroken bij de Aldi in het centrum van Almere. De winkel brandde volledig uit. Niemand raakte gewond.

De brand brak rond 18:45 uur uit bij de Aldi aan de Regisseurstraat. De brand was al snel uitslaand en woedde korte tijd hevig. De rookwolken waren vanuit Almere Buiten te zien. Bij de brand is niemand gewond geraakt. Wel zijn enkele medewerkers van de winkels gecontroleerd door ambulancepersoneel.

Een groot deel van de Aldi zal als verloren moeten worden beschouwd. De bovenliggende winkel Action raakte door de brand ook flink beschadigd. Vanwege de brand waren enkele kantoorruimtes boven de winkel tijdelijk ontruimd. Omwille van de brandbestrijding was een ruim gebied, waaronder een deel van de Landrosdreef, tijdelijk afgesloten.

Storing Stadwarmte

Het is op dit moment nog niet bekend hoe de brand kon ontstaan. Vattenfall meldt dat vermoedelijk door de brand een storing is ontstaan in de stadswarmtevoorziening. Er is op dit moment geen warmte en warm tapwater levering. Een monteur is ter plaatse.

(Foto: HV Almere)

Afbeelding

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto