Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Kinderen gewond bij ongevallen Evenaar

112

BUITEN - Op de Evenaar in Buiten vonden zondagmiddag kort na elkaar twee ongevallen plaats. Daarbij raakten twee kinderen gewond.

Om 15.20 uur werden de hulpdiensten naar de kruising met de Reijgersdaalstraat gestuurd voor een botsing tussen twee personenauto’s. Tien minuten later kwam er een tweede melding binnen voor een ongeval zo’n 300 meter verderop, ter hoogte van station Oostvaarders. In beide gevallen is er een kind ter plaatse behandeld door het ambulancepersoneel.

De eerste aanrijding resulteerde in twee zodanig beschadigde voertuigen dat deze moesten worden opgehaald door een berger. Een kind werd in de ambulance behandeld, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. In eerste instantie kon het verkeer over de Evenaar de plek van het ongeval passeren, maar toen de berger ter plaatse kwam moest de weg even worden afgesloten om beide voertuigen te kunnen bergen.

Bij het tweede ongeval waren een auto en een fiets betrokken. Een kind dat in een kinderstoeltje achterop de fiets zat heeft daarbij een kleine verwonding opgelopen. Een van de ambulancemedewerkers die bij het eerste ongeval stonden heeft dit kind ter plaatse behandeld en ook dit kind hoefde niet naar het ziekenhuis.Bron: HV Almere

(Foto: HV Almere)

Uit de krant