Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Poppodium de Meester weer open voor publiek

Uitgaan

STAD CENTRUM - Met het versoepelen van de coronaregels kan ook poppodium De Meester weer bezoekers verwelkomen. Achter de gesloten deuren is hard gewerkt door het team en haar vrijwilligers aan onderhoud en upgrades. Op 11 juni gaan de deuren voor het eerst dit jaar weer open voor publiek.

Het poppodium trapt het seizoen af met Romy Dya, een multi-getalenteerde zangeres van Almeerse bodem. Ze is bekend van samenwerkingen met onder andere Martin Garrix en heeft onlangs haar eigen eerste album uitgebracht. De eerste show is inmiddels uitverkocht, maar er zijn nog kaarten voor de tweede show.

Het programma van de Meester staat verder vol met acts in alle soorten en maten. Van de garage-pop uit Groningen van The Vices, tot mooie luisterliedjes op het Schemerlampfestival met Björn van der Doelen en Jan van der Meij.

Zitplaatsen

Bij het vullen van het programma is er goed op gelet dat zo veel mogelijk doelgroepen vertegenwoordigd zijn. Verder worden alle maatregelen in acht genomen voor een corona-proof concertbezoek. Tot aan de zomerstop zullen alle shows seated zijn. Bezoekers kunnen enkel duo-tickets voor zitplaatsen kopen, zodat zij zeker weten dat zij naast iemand komen te zitten die zij kennen of waar ze een huishouden mee delen.

Door te werken met een vaste indeling, met bediening, kan De Meester garanderen dat iedereen voldoende afstand houdt en goed zicht heeft op het podium.

Ga voor het programma en het bestellen van kaarten naar www.demeesteralmere.nl. Op de website wordt ook omschreven wat bezoekers kunnen verwachten van hun bezoek.

Romy Dya. (Foto: Marissa Brul)

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto