Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Woninginbrekers aangehouden

Algemeen

TUSSEN DE VAARTEN - Dinsdag 22 december omstreeks 04.30 uur is er ingebroken in een woning aan de Michelangelostraat. Bij deze inbraak is onder andere een auto weggenomen, zo meldt de politie op Facebook.

.

Oplettende agenten hebben dit voertuig gespot en wisten na een korte achtervolging twee verdachten aan te houden. De gestolen auto is in beslag genomen en zal teruggegeven worden aan de eigenaar. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten, want bij de inbraak waren meerdere personen betrokken dan de twee die zijn aangehouden.

De politie is dan ook op zoek naar getuigen en bewoners die eventueel camerabeelden beschikbaar hebben. Omdat het opsporingsonderzoek nog gaande is kan de politie niet alle gegevens en signalementen openbaar maken. Belangrijke straten zijn: Michelangelostraat alsmede het gebied gelegen tussen Spoorbaanpad, Charley Tooropstraat en de Mondriaanweg.

De twee aangehouden verdachten zijn ingesloten voor verhoor. Meerdere aanhoudingen in deze zaak worden niet uitgesloten. Wie iets heeft gezien, gehoord of op beeld heeft, wordt verzocht contact met de politie op te nemen via telefoonnummer 0900-8844.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto