Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Kwaliteitsbloemen tegen betaalbare prijzen

Algemeen

STAD CENTRUM – Flower Station Almere biedt kwaliteitsbloemen tegen betaalbare prijzen. Voor allerlei boeketten, rouwstukken, bruidsboeketten en grafstukken is de winkel in het NS-station Almere Centrum het juiste adres.


De winkel opende begin augustus met als nieuwe eigenaren Peter en Nicole Knijn. “We hebben een eigen bloemengroothandel in Aalsmeer die we combineren met deze nieuwe winkel”, aldus Peter Knijn. Daardoor hebben we iedere dag verse bloemen in de winkel tegen heel scherpe prijzen. We rekenen ook geen extra geld voor het maken van boeketten en folie. Zo hebben we al een biedermeier vanaf 5,99 euro en mooie boeketten van 8,99 tot 39,99 euro.”
Flower Station Almere staat voor kwaliteit. “We geven goede informatie over het behoud van bloemen. Alles op het gebied van bloemen is bij ons te bestellen, omdat we direct terecht kunnen op de grootste bloemenveiling van de wereld. Op onze boeketten geven we een garantie van acht dagen.”
Mensen kunnen ook de boeketten bestellen bij Flower Station Almere via de bestellijn: 06-16133635.

Zondag korting

Wie op zondag een bloemetje wil meenemen voor de visite kan ook in de winkel terecht. “We zijn 365 dagen per jaar geopend van 8.00 tot 20.00 uur. Ook op zondag! Wie tussen 8.00 en 12.00 uur een boeket aanschaft krijgt daarop 10 procent korting.”

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto