Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Volkswagen Polo 1.0 TSI nu ook met DSG

Algemeen

ALMERE - Volkswagen levert de Polo 1.0 TSI nu ook met een zeventraps DSG-automaat met dubbele koppeling. Hij uitsluitend leverbaar als luxe Highline met een prijs vanaf 22.850 euro.


De 1.0 TSI-motor in de Polo is goed voor 85 kW/115 pk. Hij levert vlotte prestaties bij een laag brandstofverbruik (gecombineerd 4,8 l/100 km of CO2 109 g/km).
De 1.0 TSI 7-DSG Highline krijgt standaard 16 inch lichtmetalen wielen, automatische Climatronic airco, dashboard met chroomaccenten, sfeerverlichting in het interieur, sportstoelen vóór, een met leer bekleed multifunctioneel stuurwiel, Adaptive Cruise Control, USB-aansluiting, Bluetooth telefoonvoorbereiding, mistlampen met bochtenverlichting en een systeem dat bij de bestuurder vermoeidheid herkent. Daarbij is iedere Polo standaard onder andere ook uitgerust met een infotainmentsysteem met een kleuren touchscreen en elektronische rijassistenten als Front Assist, City Emergency Braking en voetgangersherkenning.
De Polo 1.0 TSI is niet alleen met DSG-automaat leverbaar, maar ook met handgeschakelde zesversnellingsbak. Als Comfortline kost hij vanaf 20.150 euro en Highline vanaf 21.050 euro.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto