Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Fysiotherapie Preventiecentrum in huisartsenpraktijk Nobelhorst

Algemeen

NOBELHORST - De aanleg van Nobelhorst, het nieuwste dorp van Almere, vordert gestaag. Inmiddels hebben de bewoners de weg naar de huisartsenpraktijk gevonden en heeft het Preventiecentrum een spreekuurlocatie betrokken in de huisartsenpraktijk.


Sinds 1996 is het Preventiecentrum actief op het gebied van fysiotherapie, revalidatie en medisch fitness in Almere Stad. De samenwerking met de huisartsen van de Waterlelie en Nobelhorst en de fysiotherapeuten van het Preventiecentrum is intensief.
Pim Jalvingh, manager van het Preventiecentrum: ”Door de korte lijnen met de huisartsen en de andere disciplines van de Waterlelie/Nobelhorst zijn we in staat om patiënten snel te helpen en te voorzien van de nodige zorg. Dat levert direct voordeel op voor de patiënt. Een voorbeeld is het spreekuur voor schouderklachten met huisarts en fysiotherapeut tegelijk. In één consult weten alle partijen wat de aanpak gaat worden. Efficiënt en klantvriendelijk”.
Om kennis te maken met de fysiotherapeut in Nobelhorst worden op diverse data in juni kosteloze consulten aangeboden. Reserveren kan op www.fysiotherapienobelhorst.nl

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto