Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Kerstman steekt verlichting grote kerstboom Diagonaal aan

Algemeen

STAD CENTRUM – Als Sinterklaas op 6 december Almere heeft verlaten wordt Almere Centrum in kerstsferen gebracht. De verlichting in de grote kerstboom op de Diagonaal van 8 meter hoog wordt op zondagmiddag 6 december om 13.00 uur feestelijk ontstoken door de Kerstman. Hij komt met zijn arrenslee met échte rendieren, waarin kinderen ritjes mogen maken door het centrum.


In de komende weken is er een uitgebreid activiteitenprogramma, zoals een schaatsbaan, optredens van verschillende kerstkoren, extra koopavonden en een kerstborrel.

Schaatsbaan

Op het Forum staat van 5 december tot 31 januari een grote overdekte schaatsbaan. Hier kan iedereen gratis komen schaatsen. Voor diegenen die nog niet zo zelfverzekerd zijn op het ijs geeft Schaatsvereniging ASV schaatslessen voor beginners. Ook kunnen er gratis ijshockeyclinics worden gevolgd. Elke donderdagavond en zaterdagmiddag kunnen kinderen van alle leeftijden extra feestelijk schaatsen tijdens Disco on Ice. Voor de nodige versnaperingen staat in de weekenden de foodtruck van Viva la Soepie bij de schaatsbaan met soep, worst en warme chocolademelk.
Meer informatie over de activiteiten in Almere Centrum is terug te vinden in de komende uitgaven van deze krant. Een volledig overzicht van alle activiteiten met tijden en achtergrondinformatie staat op www.citymall-almere.nl en www.almerecentrum.nl

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto