Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Opgemaakt wakker worden met permanente make-up

Algemeen

DE BINDERIJ – Elke ochtend een mooi opgemaakt gezicht, zonder er tijd aan te spenderen of met een gerust hart door de regen fietsen of een duik nemen in het zwembad tijdens vakantie. Permanente make-up raakt nooit uit de mode en is tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden. J’esthé Cosmedischekliniek is al meer dan dertig jaar een begrip in Almere en inmiddels hét adres voor permanente make-up.


“Klanten zijn soms erg nerveus als ze hier binnen komen, maar ze worden altijd gerustgesteld en met de grootste zorg geholpen”, aldus Jacqueline, eigenaresse en oprichtster van J’esthé Cosmedischekliniek. Bij J’esthé staan we voor een zo natuurlijk mogelijk ogende permanente make-up. Zeker de 3D-hairstroke-techniek voor de wenkbrauwen, geeft een geweldig natuurlijk resultaat. Eyeliners zetten wij tussen de wimperrand, hierdoor lijken je wimpers ook nog eens langer.” J’esthé heeft een vergunning van de GGD en werkt dus volgens hun richtlijnen.

Uitleg

Een behandeling begint bij een uitgebreide uitleg en intake, daarna wordt de kleur en de vorm bepaald. J’esthé heeft een zeer uitgebreid aanbod van kleuren, de juiste zit er altijd tussen.
Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant en gekeken naar de gezichtsvorm. Daarna wordt de permanente make-up aangebracht.
In de maanden november en december geeft J’esthé korting op elke permanente make-up-behandeling. Ook die van de nieuwste 3D-hairstroke-techniek.
Meer informatie: www.jesthe.nl of 036-5366688. J’esthé is te vinden aan De binderij 72 in Literatuurwijk.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto