Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Hizi Hair opnieuw Beste Kapsalon van Flevoland

Algemeen

STAD CENTRUM – Voor de tweede keer op rij heeft Hizi Hair aan de Spoordreef 47 de Kapsalonaward gewonnen voor de provincie Flevoland. In Apeldoorn werden maandagavond 12 oktober de winnaars bekendgemaakt tijdens een grote prijsuitreiking.


Van de 1.500 kapsalons die meededen waren er vijftig genomineerd. Alle genomineerden waren met hun team naar Apeldoorn gekomen. Twaalf provinciewinnaars, vier categoriewinnaars en één winnaar van Nederland gingen die avond met een prijs naar huis.
Van mei tot en met augustus konden klanten stemmen op hun kapsalon en deze een cijfer geven. Daarna werd door een tienkoppige jury, met daarin onder andere Richard Koffijberg en Mari van de Ven, een selectie gemaakt en werden de genomineerden bekend. Elke genomineerde kapsalon moest zestig juryvragen beantwoorden over de marketing van de salon, de missie en visie, het team en ook moesten er foto’s gestuurd worden van het team en de salon.
Sylvia Paçuku van Hizi Hair Almere: “Tijdens de prijsuitreiking werd met een knal de foto’s van onze salon en het team op het doek stilgelegd. Toen natuurlijk luid gejuich van ons en moesten we naar het podium om daar de award, bloemen en een tas met haarproducten in ontvangst te nemen van niemand minder dan Mari van de Ven. Ik ben zo trots als een pauw op het team en natuurlijk op onze klanten. Zij beslissen namelijk dat wij de beste zijn!”

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto