Eerste paal huisartsenpraktijk Nobelhorst

Algemeen

NOBELHORST - Medio juni kunnen de bewoners van Nobelhorst naar de huisarts in hun eigen ‘dorp’. Maandag 16 maart wordt de eerste paal van ‘Huisartsenpraktijk Nobelhorst’ geslagen.


Volledig in stijl, met natuurlijk materialen, verrijst de tijdelijke huisvesting in minder dan drie maanden tijd aan de Brink, dat het levendige hart van de wijk moet worden. De Sterrenschool vestigt zich hier ook. In mei wordt Huisartsenpraktijk Nobelhorst feestelijk geopend en zo krijgt Nobelhorst steeds meer de dorpse sfeer die de ontwikkelaar Ymere, bouwer Dura Vermeer en de gemeente Almere voor ogen hebben.
Huisartsenpraktijk Nobelhorst is een praktijk waar persoonlijke benadering, professionaliteit, betrokkenheid en vertrouwen voorop staan. Een vriendelijke praktijk, van alle moderne technieken en mogelijkheden voorzien en toch dichtbij de patiënt. Een benadering die naadloos aansluit bij het dorpse karakter van Nobelhorst. Naast de reguliere huisartsenzorg kunnen de patiënten ook terecht voor (zelfzorg)medicatie, thuiszorg, fysiotherapie, psychologische hulp en verlos- en kraamzorg.
Voor meer informatie en inschrijvingen: www.huisartsenpraktijk-nobelhorst.nl

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto