Kantine sporthal Jeu de boules in najaar klaar

Algemeen

SPORTPARK KLEIN-BRANDT –Jeu de boules Almere kan bijna gebruik maken van de nieuwe kantine die wordt ingebouwd in de bestaande sporthal die vorig jaar werd opgeleverd.


De huidige kantine van de club is meer dan 30 jaar oud en is veel te klein om alle leden te kunnen ontvangen. Geïntegreerd in de sporthal komt een kantine van 15 bij 15 meter. De afbouw is momenteel in volle gang, zowel bouwcommissie als bestuur hoopt de sporthal in het najaar in gebruik te kunnen gaan nemen.
De nieuwe sporthal heeft een speelruimte van 15 bij 40 meter. Dit is voldoende om maximaal 16 binnenbanen te creëren. Bij slecht weer én in de wintermaanden kan dan binnen worden gespeeld. Jeu de Boules Almere wil, wanneer de afbouw van kantine en hal gereed is, naast het boulen door de leden, ook het bedrijfsleven de mogelijkheid bieden om met het bekende spel kennis te laten maken. Een andere vorm van een bedrijfsuitje. Jeu de boules is een laagdrempelige sport. Iedereen kan het leren, ook degene die nog nooit heeft gesport. Er zijn op de club altijd leden aanwezig die geïnteresseerden de beginselen kunnen en willen bijbrengen. Wie een keer een balletje wil gooien is welkom op woensdag en zondagmiddag vanaf 12.45 uur. Meer informatie is te vinden op de website www.jeudeboulesalmere.nl of stuur een e-mail naar info@jeudeboulesalmere.nl

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto