Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Twee wereldkampioenen bij Thermen La Mer

Algemeen

HAVEN - Tijdens de Winter Löyly Experience bij Thermen La Mer op woensdag 18 december zijn maar liefst twee wereldkampioenen aanwezig. Dirk van Offel uit België is voor de tweede keer op rij tot wereldkampioen saunameesters gekozen. Fabian van Dijk uit Almere is dit jaar tijdens dezelfde wereldkampioenschappen in het Oostenrijkse Bad Hofgastein derde geworden. In 2012 werd hij wereldkampioen ‘powerwacheln’.


Dirk van Offel geeft op 18 december om 19.30 én 20.30 uur zijn finale Löyly. ‘s Middags om 15.00 uur geeft hij alvast een voorproefje. Fabian van Dijk, teamleider bij Thermen La Mer, is gastheer op deze speciale dag en geeft zelf de opening én afsluitende Löyly.
Tijdens deze dag exposeert Mark van Kuppevelt zijn beelden in de mediterrane tuin van Thermen La Mer. Zijn kunst is geïnspireerd door de natuur, met name groei en vergankelijkheid in de plantenwereld. Oervormen die rechtstreeks uit de natuur komen, zijn in al zijn kunstwerken terug te vinden. De balans tussen natuurgetrouwe en abstracte vormen maakt dat zijn kunst zowel het selecte gezelschap van kunstliefhebbers, als een breed publiek aanspreekt.
Gasten van Thermen La Mer kunnen de beelden bekijken van 16 december tot begin januari 2014.
Meer informatie over de Winter Löyly Experience bij Thermen La Mer is te vinden op www.thermenlamer.nl. Voor de Löyly’s van Dirk van Offel dient gereserveerd te worden.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto