Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Tante Truus feestelijk heropend

Algemeen

STAD CENTRUM – De geheel verbouwde lunchroom Tante Truus is afgelopen zaterdag feestelijk heropend met het loslaten van ballonnen uit een grote champagnefles. De lunchroom is verbouwd omdat zij haar ruimte in de avonden verhuurt aan de nieuwe buren, Japans restaurant Sapporo.


Zaterdag 19 november was een feestelijke open dag. Iedere 25ste klant kreeg een Tante Truus appeltaart. “Hiervoor zijn wij wereldberoemd in Almere”, zegt Patrick Juffermans, Manager Horeca Triade. Met de heropening lanceerde Tante Truus ook het nieuwe commerciële label van Triade ‘Eerlijk gemaakt’. Dit staat voor deelname aan de maatschappij, trots, passie en overtuiging. Bij Eerlijk gemaakt werken mensen met een verstandelijke beperking die veel plezier in hun werk hebben en doen waar ze goed in zijn.
De nieuwe inrichting is geheel in de stijl van Tante Truus, met lekker veel kleuren. “Tot 17.00 uur zijn wij gewoon Tante Truus, zoals men van ons gewend is”, zegt Juffermans. “Overdag zit de schuifdeur tussen ons en de buren dicht. Op deze deur komt nog een groepsfoto van ons personeel te staan. Na 17.00 uur gaat de schuifdeur open en sluiten de Japanse gordijnen voor de ramen. Op de tafeltjes komen Japanse attributen te staan. Tante Truus is dan geheel in de stijl van Japans restaurant Sapporo.”
De aangepaste menukaart van Tante Truus bevat meer biologische en fairtrade producten. Tante Truus is een stichting die gesteund wordt door de samenwerking met Japans restaurant Sapporo.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto