Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Eerste kidsclubdag voor kleine voetbalsupporters groot succesAlmere City FC heeft Kidsclub

Algemeen

SPORTPARK FANNY BLANKERS-KOEN - Speciaal voor de kleine supporters van Almere City FC is er sinds kort een Kidsclub. “Kinderen die lid zijn van de Kidsclub kunnen meedoen met verschillende leuke voetbalgerelateerde activiteiten en worden zo meer bij de club betrokken”, vertelt Kelly Dekker, samen met Elin Blaauw oprichter van de Kidsclub.


Vorige week woensdag vond de eerste Kidsclubdag plaats. Het was een groot succes. De kinderen werden rondgeleid door het stadion en mochten een kijkje nemen in het kantoor van algemeen manager Dirk van der Pool. Kelly: “Om het helemaal echt te laten lijken hebben we ook een persconferentie opgezet. De kinderen mochten vragen stellen aan drie spelers en de trainer van de club, die hieraan enthousiast hun medewerking verleenden.”

Mascotte van de Wedstrijd

De Kidsclub Almere City FC is bedoeld voor alle kinderen tussen 0 en 12 jaar die van voetbal houden. Kelly vertelt wat het lidmaatschap precies inhoudt: “Leden krijgen een echt lidmaatschapspasje van de Kidsclub Almere City FC en toegang tot onze website met leuke berichtjes, weetjes en prijsvragen. Daarnaast organiseren we drie of vier keer per jaar evenementen voor onze leden. Bovendien mogen de kids zich bij iedere thuiswedstrijd opgeven als ‘Mascotte van de Wedstrijd’. De gelukkige mag dan, gekleed in spelerstenue, met de spelers mee de kleedkamer in, de bal naar het veld brengen en met de spelers op de foto. Voor échte voetbalfans is dit superspannend natuurlijk.”
Het lidmaatschap is nu nog gratis, maar zal vanaf volgend seizoen 5 euro per jaar kosten. De club wordt al gesponsord door KidsFirst Kinderopvang en RobertoGrandes Visuele Communicatie. Meer sponsors zijn echter van harte welkom. Aanmelden als lid van Kidsclub Almere City FC kan door een e-mail met naam, adres en geboortedatum te sturen naar kidsclub@almerecity.nl.
Afbeelding

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto