(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Eigenaar mysterieus notitieboek gezocht

Algemeen

BUITEN CENTRUM – Het Cultuurhuis in Almere Buiten is op zoek naar de eigenaar van een mysterieus notitieboek dat twee maanden geleden in de buurt van het pand aan het Baltimoreplein werd gevonden.“

“Ik denk dat dit boek zeker gemist wordt door de eigenaar”, zegt Lia Remkes van het Cultuurhuis. “Het werd ongeveer twee maanden geleden op een bankje in het grasveld gevonden, ongeveer ter hoogte van het Cultuurhuis.”
Het boek heeft het A4-formaat en een harde, zwarte kaft. Binnenin staan tekeningen en aantekeningen. “De vinder gaf het af in het Cultuurhuis maar tot nu toe heeft niemand ernaar geïnformeerd”, zegt Remkes.

Tekeningen

Ze heeft een aantal karakteristieke tekeningen uit het boek gefotografeerd. “Het lijkt me dat deze zeker herkend zullen worden door de maker ervan. Ik kan niet goed inschatten waar die aantekeningen betrekking op hebben. De eigenaar is in elk geval zeer Engelstalig. Er staat slechts één Nederlands woord in: ‘nieuwsgierigheidsschriftje’.
De laatste aantekening uit het boek dateert van 1 februari 2024. Remkes hoopt dat de eigenaar het boek herkent. Diegene kan zich melden bij de redactie van deze krant via redactie@almeredezeweek.nl

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto