(Foto: Fred Rotgans)
(Foto: Fred Rotgans) Fred Rotgans

Toekomstgerichte tabaksspecialzaak opent deuren in Almere

Partnerbijdrage

Advertorial
BUITEN - Ondernemer Ed de Greef heeft vrijdag een toekomstgerichte tabaksspeciaalzaak geopend naast zijn Plus De Greef supermarkt in de Seizoenenbuurt.

De Seizoenenbuurt werd 24 jaar geleden gebouwd en aangrenzende wijken volgden, zoals de Oostvaardersbuurt en de Eilandenbuurt. De Greef heeft zich met zijn team al die jaren ingezet om de consument goed te bedienen. Met een nieuw assortiment rookvrije producten staat het team van Tabak & Gifts Almere klaar om nog meer volwassen rokers goed te informeren over deze betere alternatieven. 

Als het aan Den Haag ligt, wordt het vanaf 2024 verboden om rookwaren in de supermarkt te verkopen. Dat brengt een behoorlijke wijziging in het kassapark van de Plus supermarkt in Almere met zich mee. Door de geplande ombouw van het kassapark kwam het vraagstuk van de verkoop van rookwaren op tafel te liggen. Centraal stond het bieden van een toekomstbestendige oplossing voor klanten.

“De lange wachtrijen en verschillende handelingen bij de servicebalie zorgden ervoor dat klanten niet altijd snel en gemakkelijk konden afrekenen. Door te stoppen met de verkoop van tabaksproducten bij de servicebalie en deze te verplaatsen naar een aparte tabaksspeciaalzaak hebben we meer ruimte kunnen creëren in de supermarkt om het zelfscanplein verder uit te breiden. Een win-win situatie is het resultaat. Klanten in de supermarkt worden sneller geholpen en volwassen rokers kunnen in de tabaksspeciaalzaak niet alleen snel worden geholpen, maar ook terecht voor informatie over rookvrije alternatieven.” 

In de nieuwe zaak kunnen klanten terecht voor rookwaren en kansspelen. Tabak & Gifts Almere zet 100% in op leeftijdsverificatie. Tabak- en nicotine houdende producten zijn alleen voor meerderjarigen.

(Foto: Fred Rotgans)

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto