Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Theatergroep SubSub zoekt aanstormend talent

Redactie

ALMERE - Theatergroep SubSub is weer op zoek naar aanstormend talent voor de nieuwe voorstelling. Jongeren tussen de 15 en 25 jaar kunnen zich aanmelden voor de audities die donderdag 24 september plaatsvinden in gebouw de Voetnoot aan het Stadhuisplein.

Theatergroep SubSub is het jongerengezelschap dat is ontstaan vanuit Theatergroep Suburbia. Sinds 2017 is SubSub een zelfstandige theatergroep en produceert zij meerdere voorstellingen per jaar. SubSub is gefascineerd door het thema identiteit. Wie ben je? Waarom maak je bepaalde keuzes in je leven? En hoever ga je om te zijn wie je bent?

De nieuwe voorstelling van Theatergroep SubSub gaat in april 2021 in première in Almere. De voorstelling wordt 15 tot 20 keer gespeeld. De repetities starten in oktober en vinden op donderdagavond plaats. Naarmate de première dichterbij komt wordt vaker gerepeteerd en ook in de weekenden. Jongeren die zich aanmelden krijgen via de mail te horen of ze zijn uitgenodigd om auditie te komen doen. Zij ontvangen dan ook gelijk meer informatie over de tijden, de locatie en wat ze moet voorbereiden.

Aanmelden voor de audities kan via www.subsub.nl/audities. Binnen de voorstelling is beperkte ruimte voor acteurs, dus auditie doen betekent niet dat de jongeren meteen zijn aangenomen voor het speelseizoen van 2020/2021. Tijdens de audities wordt rekening gehouden met alle corona maatregelen.

(Foto: Claudia Kamergorodski)

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto