Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Getuigen gezocht van straatroof Winterspelenplein

Redactie

POORT - De politie zoekt getuigen van een straatroof en de opvolgende achtervolging rondom het Winterspelenplein, afgelopen vrijdag. Het slachtoffer werd daarbij bedreigd met een mes, en ontstond er een opvallende achtervolging tussen het slachtoffer en de daders.

Vrijdag 21 augustus werden tussen 15.00 en 15.40 uur meerdere meldingen gedaan van een ruzie in Almere Poort. Later bleek het te gaan om een straatroof, waarbij het slachtoffer bedreigd is met een mes. Daarna is het slachtoffer te voet achter de daders aangegaan. De mannen zijn daarbij in de buurt van station Almere Poort, de Winterspelenlplein, het Bronzen Medaillepad, de Olympialaan en de Poortdreef ter hoogte van het Olympiakwartier geweest.

Getuigen gezocht

De politie zoekt getuigen die in de middag van 21 augustus tussen 15.00 en 15.40 uur iets opvallends hebben gezien in het Olympiakwartier Oost. Ook mensen die in deze omgeving wonen of werken en over beveiligingsbeelden beschikken, worden gevraagd om contact op te nemen met de politie. Net als mensen die de achtervolging gefilmd hebben. De verdachten zijn twee jonge mannen met een donkere huidskleur.

Verdachte 1:

Donkere huidskleur

Opvallend lang

Kort haar

Zwart T-shirt

Zwarte korte broek

Verdachte 2:

Donkere huidskleur

Volledig blauw trainingspak

Heeft u meer informatie en nog niet met de politie gesproken?

Wie beelden heeft waarop de verdachten te zien zijn kan contact opnemen via 0900-8844 of via dit tipformulier. Wie liever anoniem wil blijven kan informatie doorgeven via 0800-7000 of meldmisdaadanoniem.nl

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto