Afbeelding

Steiger Festival, inspirerende duurzame herfstexpeditie

Uit

HAVEN - Bedrijventerrein De Steiger in Haven staat op vrijdag 8 en zaterdag 9 oktober bol van de duurzame en inspirerende activiteiten. Design, hergebruik en duurzaamheid staan centraal tijdens het Steiger Festival.

Duurzame keukens gemaakt van gebruikt hout, wasbare luiers, circulaire BBQ’s van gebruikt ijzer, sieraden van binnenbanden; ontdek tijdens het Steiger Festival hoe van oude spullen iets bijzonders kan worden gemaakt. Via demonstraties en rondleidingen maken de bezoeker kennis met ambachtelijk ontwerpers en circulair ondernemers.

Vanaf 13.00 uur op 8 oktober en op zaterdag 9 oktober vanaf 10.00 uur is het publiek welkom om de expeditie te ondergaan. In de MeerMin-tent start het festivalgevoel met muziek, hapjes en drankjes en verschillende activiteiten over mode en styling. Er is een kunstroute, fotobooth, een veiling (op vrijdag) en een modeshow (op zaterdag).

Treintje en boottocht

Met een hop-on-hop-off treintje (met mondkapje) worden bezoekers langs tien hotspots gebracht voor demonstraties, rondleidingen en mini-workshops. Ook is er een overstap voor een boottochtje naar de Dutch Food Week in Almere Stad.

Toegang is gratis, neem wel geldig coronabewijs en identiteitskaart mee. Meer informatie: almere.nl/steigerfestival.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto