Afbeelding

Street-art en danscompetitie Mixed Elements in Cultuurdôme

Uit

BUITEN - MBS School of Art en de Cultuurdôme organiseren samen een Almeers graffiti, street-art en dansevenement: Mixed Elements.

Mixed Elements is een competitie waar één danser en één graffiti/street-art artiest aan elkaar worden gekoppeld. De kunstenaar creëert een kunstwerk op de muur in de Cultuurdome, waarna de danser een show maakt van 4 á 6 minuten. Zij geven hierbij elkaar de inspiratie voor hun kunstwerk. Het winnende duo wint een geldprijs van 1000 euro. 

Er worden zeven dansers en zeven graffiti/street-art artiesten uitgekozen om mee te doen aan deze competitie. De jury bestaat uit Nedda Sou, Ruben Chi, Kasper Jongejan en Jochem van Aller. Na de sluiting van de pre-selectie op 20 januari, worden op zondag 23 januari de zeven dansers en zeven graffiti/street-art artiesten online bekend gemaakt. 

Het evenement is gepland op 29 januari in de Cultuurdôme aan de Middachtenlaan in Almere Buiten. Kaarten voor toeschouwers kosten 10 euro en zijn online te bestellen. Ga voor meer informatie, aanmelden voor deelname of kaartverkoop naar instagram.com/mixed.elements.nl

Uit de krant