Jandino Asporaat, Sergio IJssel, Phil Nguyen en Lamara Strijdhaftig met medewerkers van Kinepolis Almere. (Foto: Foto Frans van Zijst – All In Produkties)
Jandino Asporaat, Sergio IJssel, Phil Nguyen en Lamara Strijdhaftig met medewerkers van Kinepolis Almere. (Foto: Foto Frans van Zijst – All In Produkties)

Jandino bij Kinepolis Almere voor Bon Bini Holland 3

Uit

ALMERE - Jandino Asporaat was maandagavond op bezoek bij Kinepolis Almere ter promotie van zijn nieuwe film Bon Bini Holland 3. 

De film draait officieel pas vanaf 29 juni, maar in Almere konden bezoekers voor 27 juni een ticket kopen waarbij ze niet alleen de film te zien kregen, maar óók de cast. Naast Jandino waren ook  Sergio IJssel, Phil Nguyen en Lamara Strijdhaftig aanwezig voor een meet and greet en fotosessie met fans.

Bon Bini Holland 3 

Wanneer Robertico zich voordoet als eigenaar van F.C. Kip wordt het kiprestaurant overgenomen door de Amerikaanse fastfood gigant Wicked Chicken. The American Dream lijkt voor iedereen werkelijkheid te worden, maar eenmaal in New York lopen de zaken anders dan gepland. Lukt het Robertico om zijn ware identiteit verborgen te houden voor het meisje van zijn dromen, Zoë? Wat doet Judeska op de New York Fashion Show? En Gerrie op een cruise in de Caribbean? Maar vooral: lukt het de F.C. Kippers om hun restaurant weer in eigen handen te krijgen?

Jandino Asporaat met fan tijdens de meet and greet en fotosessie na de bioscoopvoorstelling van de film Bon Bini Holland 3. (Foto Frans van Zijst – All In Produkties)
Jandino Asporaat, Sergio Ijssel, Phil Nguyen en Lamara Strijdhaftig met fans tijdens de meet and greet en fotosessie na de bioscoopvoorstelling van de film Bon Bini Holland 3. (Foto Frans van Zijst – All In Produkties)

Uit de krant