(Foto: Studio Rotgans/Rinus Lettinck)
(Foto: Studio Rotgans/Rinus Lettinck)

Makelaarsstafje voor Christina Heldens van Semeijn Makelaardij

Wonen

ALMERE – Een bijzonder moment vorige week op het kantoor van Semeijn Makelaardij op de Binderij in Almere. Het was namelijk precies 25 jaar geleden dat taxateur Christina Heldens is beëdigd als Makelaar/Taxateur. Zij werd woensdag verrast door de voorzitter van de NVM Flevoland Harm Boer en NVM collega Madeleen van den Brink met een origineel makelaarsstafje om deze mijlpaal te onderstrepen.

Christina Heldens is 25 jaar geleden officieel door de Rechtbank beëdigd, nadat ze met succes de vaktest had afgelegd. Inmiddels is zij al 30 jaar werkzaam en woonachtig in Almere. Ze heeft de stad zien groeien en verschillende verkoopmarkten meegemaakt. “Hierdoor is ze uitgegroeid tot één van de meest ervaren taxateurs van Almere en gelukkig doet ze dat nu al een flink aantal jaren bij Semeijn Makelaardij”, verklaart Hans Semeijn. 

Met twee zeer ervaren beëdigde taxateurs, Heldens en Semeijn zelf, is de makelaardij in staat om snel en accuraat een gevalideerd taxatierapport te leveren. “Taxeren is een specialisme, dat doe je er naar onze mening niet zomaar even bij”, stelt Semeijn. 

Kijk voor meer informatie over de diensten van Semeijn Makelaardij op www.semeijnmakelaardij.nl, mail naar info@semeijnmakelaardij.nl of bel 036-3030900.


(Foto: Studio Rotgans/Rinus Lettinck)  

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto