(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Glow in the dark golf bij Jumping Jack Almere (Advertorial)

Partnerbijdrage

STAD –  Ontdek Jacks wereld bij Jumping Jack aan de Koninginneweg 1. Naast de urban trampolinehal en sportschool Club Pellikaan, is er ook een sprookjesachtige indoor glow in the dark golfbaan: Jacks Magic Forest.

Jong en oud kunnen daar terecht voor een uitdagend potje midgetgolf in het donker. Betreed de magische wereld van paddenstoelen, boselfjes, draken en pratende bomen, waarbij het donker en de lichteffecten voor een extra beleving zorgen. Bij binnenkomst krijgen bezoekers een scorekaart, balletje en golfsticks mee, waarna ze zelf het parcours langs de 15 holes kunnen afgaan. Een potje duurt ongeveer 45 minuten. 

Van kinderfeestje tot bedrijfsuitje

“Glow in the dark golf is leuk voor bijvoorbeeld een kinderfeestje, al dan niet in combinatie met een uurtje springen bij Jumping Jack”, zegt manager Leandro Els. “Maar het is zeker ook leuk voor volwassenen. Bijvoorbeeld voor een bedrijfsuitje, familiedag of een eerste date.” De glow golfbaan is ook in de avonduren geopend en na afloop kun je gezellig een hapje en een drankje doen in de sfeervolle horeca.

Bowlingbaan

In 2023 gaat Jumping Jack het aanbod nog verder uitbreiden.  “Zo krijgen we volgend jaar ook een bowlingbaan, eveneens met speciale licht- en geluidseffecten en diverse nieuwe bowlinggames”, vertelt Els. “Zo hebben we onze klanten steeds meer te bieden voor een leuk uitje met het hele gezin, met vrienden of collega’s.”

Voor meer informatie en reserveringen: https://jumpingjack.nl

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto