Afbeelding

Coronatest Almere, betrouwbaar en snel

Partnerbijdrage

ALMERE - In deze tijden van de coronapandemie heeft coronatestalmere.nl zich bewezen als een belangrijke speler in het verkrijgen van betrouwbare en snelle coronatesten. Met de opkomst van de nieuwe Chinese variant van het virus, is het belangrijker dan ooit om snel en betrouwbaar getest te worden. 

Coronatestalmere.nl biedt zowel PCR- als antigeentesten aan, die zowel voor mensen die op reis gaan, als voor mensen die alleen een verplichte test nodig hebben, beschikbaar zijn. Wat het testcentrum onderscheidt van andere testcentra is dat zij zeven dagen per week open zijn voor klanten en dat zij reiscertificaten afgeven voor mensen die op reis gaan. “Onze testprocedures zijn snel en efficiënt, waardoor wij in staat zijn om testresultaten binnen 6 uur te verstrekken” zegt een woordvoerder van Coronatest Almere. “Onze professionele en vriendelijke medewerkers staan klaar om u te helpen met al uw vragen en zorgen.” 

Met de hoogwaardige testprocedures en snelle service biedt Coronatest Almere klanten de zekerheid en rust die zij nodig hebben in deze onzekere tijden. Het testcentrum is trots om te kunnen bijdragen aan de strijd tegen het virus door middel van hun testen. “Wij adviseren u van harte om een afspraak te maken via onze website of contact op te nemen met onze klantenservice voor meer informatie over onze testprocedures en reiscertificaten.” zegt de woordvoerder. “Laten we samen werken aan een veilige en gezonde toekomst.”

Coronatest Almere is gevestigd aan de Markerkant 10, 9Q


Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto