Van der Linden organiseert de WOONmarkt. (Foto: aangeleverd)
Van der Linden organiseert de WOONmarkt. (Foto: aangeleverd)

Van der Linden organiseert De WOONmarkt op 28 januari

Partnerbijdrage

ALMERE -  In de media wordt er volop over gesproken; de veranderende woningmarkt. Een daling van de prijzen met gemiddeld 6% ten opzichte van een jaar eerder, stijgende rente en hoge inflatie. Wat is verstandig? Nu kopen, nu verkopen of nog even wachten? 

Wat Makelaardij Van der Linden liever doet is kijken naar mogelijkheden, en die zijn er zeker!
Zo zijn de hypotheekregels voor 2023 op een aantal vlakken verruimd, de NHG grens is verhoogd en de vrijstelling van de overdrachtsbelasting zijn verruimd voor woning tot € 440.000,-. Dit biedt zeker mogelijkheden.
Omdat we graag op een informele en laagdrempelige wijze mensen willen informeren over de nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden, organiseert Van der Linden makelaardij de ‘WOONmarkt’ . Op zaterdag 28 januari tussen 11.00 en 14.00 uur is iedereen van harte welkom op ons kantoor aan Randstad 23-01.

Makelaars staan klaar

Dus heeft u vragen die te maken hebben met het kopen of verkopen van uw woning; bent u benieuwd naar de nieuwbouwprojecten? Alle makelaars staan voor u klaar; wilt u ‘bijgepraat’ worden op het gebied van Hypotheken? De Hypotheker Almere is er voor de financiële zaken, PVM Notarissen voor de juridische vragen en Bargmann & Van Ek Bouwconsulting kan alles vertellen over verduurzaming van bestaande woningen en zelf bouwen.

De ‘WOONmarkt’ combineren zij met een Open Huis. Tussen 12:00 en 15:00 uur zijn de woningen vrijblijvend te bezoeken. Kijk op www.vanderlinden.nl.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto