Afbeelding

Tickets beschikbaar gekomen voor The Sound of Music in Kunstlinie

Uit

ALMERE - Er zijn tickets beschikbaar gekomen voor The Sound of Music deze week in Kunstlinie Almere. Bestel nu je tickets voor woensdag, donderdag, zaterdag of zondag en beleef het hartverwarmende verhaal van Maria en de familie Von Trapp. Met William Spaaij, Nandi van Beurden, Stefan Rokebrand, Francis van Broekhuizen en kindercast van Theaterschool Almere.

Het verlangen naar een mooie toekomst is sterker dan ooit. We snakken naar een positieve boodschap. Aan liefde en aan hoop op betere tijden. En dat is precies waar The Sound of Music over gaat. De rebelse, optimistische Maria neemt de toeschouwers mee op avontuur in de Oostenrijkse bergen. Ze bevrijdt zichzelf van de beklemmende discipline in het klooster en doet vervolgens hetzelfde met de stugge familie Von Trapp. Met haar ontwapenende directheid en speelse kijk op het leven, laat ze de harten van alle Von Trappjes smelten. Met de beroemde muziek van componistenduo Oscar Hammerstein en Richard Rodgers, waaronder de tijdloze meezingers Do-Re-Mi, Edelweiss en So Long.

Tickets zijn te bestellen via de website van Kunstlinie. Maak in onderstaande video kennis met de kindercast van Theaterschool Almere. 


Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto