Mamma Medea (Foto: Eddy Wenting)
Mamma Medea (Foto: Eddy Wenting)

Extra kaarten voor Mamma Medea van Suburbia

Uit

ALMERE - Dat de theaterzalen weer voller mogen is een mooie timing voor de theatertour van de Almeerse theatergroep Suburbia. Vanaf 25 februari spelen zij hun voorstelling Mamma Medea en dat betekent dat er extra kaarten in de verkoop zijn gegaan. 

Mamma Medea is het meeslepende en nog steeds actuele verhaal over koningsdochter en moeder Medea. In 2001 schreef Tom Lanoye Mamma Medea; een volstrekt eigen versie van de Griekse tragedie. Het verhaal van Medea kent een onvermijdelijke en afschuwelijke ontknoping die iedereen kent. Maar hoe is zij tot die daad gekomen? En wat doe je als je voor een onmogelijke keuze komt te staan, zoals Medea? Regisseur Olivier Diepenhorst ensceneert Mamma Medea nu opnieuw met Charlie Chan Dagelet als Medea en met acteurs Stefan Rokebrand, Mike Libanon, Bart Bijnens, Damaris de Jong en Rosa Kreulen.

Mamma Medea is te zien in de theaters van 25 februari tot en met 22 april. In Kunstlinie Almere is Mamma Medea te zien op vrijdag 25 februari, donderdag 3 én vrijdag 4 maart. Kaarten bestellen kan via de website van Kunstlinie. Meer informatie over de voorstelling, de acteurs en de volledige speellijst is te vinden op www.theatergroepsuburbia.nl.



Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto