Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Kunst is leuk en podium De Meester presenteren City Sounds

Uitgaan

STAD CENTRUM - Kunst is Leuk en poppodium De Meester slaan de handen ineen. De pop-up expositieruimte aan de Schutterstraat wordt elke laatste donderdag van de van de maand omgebouwd tot pop-up podium voor City Sounds.

In samenwerking met De Meester is er een concept uitgewerkt waar muziek en beeldende kunst samenkomen. In het begin zullen er alleen gestreamd worden, maar wanneer de coronamaatregelen het weer toelaten zullen de muziekavonden voor publiek samenvallen met de koopavonden van Almere Centrum.

Eerste editie via livestream

De lokale artiesten worden geselecteerd op hun eigenzinnige karakter. De eerste editie van City Sounds wordt op donderdag 25 maart afgetrapt door singersongwriters Anouk en Sjoerd. Zij hebben allebei meegedaan aan Kunstbende Flevoland en vielen op door hun eigen sound. Wegens de huidige corona-maatregelen is het niet toegestaan om publiek erbij te hebben. Daarom zal de eerste editie van City Sounds gestreamd worden via de social media kanalen van Kunst is Leuk en poppodium De Meester.

De samenwerking tussen de kunstexpositie en het poppodium is ontstaan uit de behoefte om cultuur meer toegankelijk te maken. De laagdrempelige expositie in het leegstaande pand van Vapiano brengt kunst dichter bij het Almeerse publiek. Binnen de huidige corona-maatregelen mag een Kunst is Leuk tot vijf bezoekers per half uur verwelkomen.

Blijf op de hoogte via www.facebook.com/kunstisleuk.036 en www.facebook.com/poppodiumdemeester

De pop-expo Kunst is Leuk wordt elke laatste donderdag van de maand omgebouwd tot pop-up podium. (Foto: Almere DEZE WEEK)

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto