Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Goede Rede Concerten hervat

Uitgaan

HAVEN CENTRUM - De Goede Rede Concerten worden weer hervat. De eerstvolgende concerten in de kerk in Haven zijn op zaterdag 28 november en donderdagmiddag 3 december.

Op zaterdag 28 november treden Vera Laporeva (viool) en Thomas Herrmann (piano) op. Een Almeers muzikaal echtpaar dat met dit concert zijn 25-jarig jubileum als duo viert. Ze spelen een programma met muziek uit de laatste vier eeuwen, van Pergolesi en Mozart tot De Falla en de hedendaagse Sosnovski. Er zijn twee uitvoeringen, om 14.00 en 16.00 uur (al uitverkocht). Tussen de twee concerten door geeft Gijsbert Kok, stadsbeiaardier van Den Haag, een carillonconcert met een passend programma. Aanvang 15.15 uur.

Op donderdagmiddag 3 december is het middagconcert ‘250 jaar Beethoven’ met vierhandig repertoire, gespeeld op twee vleugels. Een middagconcert met Ernst Paul Fuchs en Lodewijk Crommelin, om 14.00 en om 16.00 uur.

Vanwege corona geldt een maximaal bezoekersaantal van 30 mensen. Reserveren is verplicht. Dit kan via de website www.goederedeconcerten.nl of 06-80140467.

Vera Laporeva en Thomas Herrmann vieren hun 25-jarig bestaan als duo. (Foto: aangeleverd)

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto