Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Oktoberfest in aangepaste vorm in de Meester

Uitgaan

STAD CENTRUM – Al jaren wordt in Poppodium de Meester het Oktoberfest gevierd, met bierpullen, dirndl’s, lederhosen, gekkigheid en Duitse hits. “Ondanks de corona-maatregelen willen wij deze avond niet aan ons voorbij laten gaan en daarom introduceren wij het Oktoberfest Diner op zaterdag 10 oktober”, aldus Melissa Duijn, coördinator van Poppodium de Meester.

“Het Oktoberfest is al jaren een vaste prik in het tweede weekend van oktober en wij hebben hiermee inmiddels een flinke achterban verzameld. Wij vonden het zonde om het niet door te laten gaan, maar dan wel in een aangepaste vorm.”

Geheel in Duitse stijl kan – aan tafeltjes voor twee personen – worden genoten van een drie gangen menu met Duitse lekkernijen, muziek en bier. Om de sfeer er bij binnenkomst meteen in te brengen worden de bezoekers bij de entree getrakteerd op een bierpul. Deze mogen zij houden en wordt ook eenmalig gevuld met Paulaner bier (een van de erkende Oktoberfest-merken) of frisdrank. Het dragen van een Lederhose of Dirndl wordt uiteraard aangemoedigd.

De deuren van de Meester aan de Rentmeesterstraat gaan zaterdag 10 oktober om 18.00 uur open en het voorgerecht wordt geserveerd om 18.30 uur. Er kunnen maximaal dertig bezoekers worden toegelaten. Kaarten zijn alleen te reserveren per twee (een tafel voor 2). Meer informatie en reserveren via www.demeesteralmere.nl.

(Foto: aangeleverd)

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto