(Foto: Fred Rotgans)
(Foto: Fred Rotgans) OPS

Almeerder (24) aangehouden voor straatroof op de Wallen

112

Zwitser ALMERE - Een 31-jarige man uit Zwitserland is in de nacht van donderdag op vrijdag slachtoffer geworden van een straatroof. Hierbij werd de Zwitser beroofd van zijn persoonlijke bezittingen en mishandeld. Er zijn vier mannen aangehouden, waaronder een 24-jarige Almeerder.

De Zwitser werd rond 01.15 in het Wallengebied door één van de mannen in zijn gezicht geschopt.  Een andere man uit de groep verontschuldigde zich voor het gedrag van zijn vriend en omhelsde het slachtoffer. Het slachtoffer voelde dat de man hem richting een steegje duwde, waar het slachtoffer werd beroofd van zijn telefoon en portemonnee.

Traceren telefoon

Politieagenten waren snel ter plaatse en brachten het slachtoffer naar het bureau. Kort daarna kregen agenten de melding te gaan naar de Bos en Lommerweg omdat de telefoon van het slachtoffer hier zou uitstralen. Al snel werd duidelijk dat de telefoon zich in een bus bevond . Daarin zaten de vier mannen die de gestolen goederen bij zich hadden. Het gaat om een 19-jarige man uit Hoofddorp, een 24-jarige man uit Almere en twee mannen van 22 en 28 jaar zonder vast woonadres.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto