(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Inbraak bij juwelierszaak Stadhuisplein

112

STAD CENTRUM - Bij een juwelier aan het Stadhuisplein in het centrum is in de nacht van zondag op maandag ingebroken door drie mannen. In de omliggende straten waren kraaienpootjes neergelegd.

Rond 04:00 ’s nachts kreeg de politie een melding van de inbraak. Hierbij zouden drie mannen op een scooter betrokken zijn. Voor de inbraak hebben ze vermoedelijk de omliggende straten afgezet met kraaienpoten (constructie met stekels om banden leeg te laten lopen). Vervolgens hebben ze met een breekijzer en een hamer de deur van de juwelierszaak opengebroken en zijn ze binnengekomen.
De drie verdachten gingen er vandoor op een zwarte scooter in de richting van de Grote Markt/Stedenwijk. Het is nog niet duidelijk of er buit is gemaakt. De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen en camerabeelden.

Wie iets gezien heeft in de omgeving van het Stadhuisplein, of meer informatie kan verstrekken, bijvoorbeeld met camerabeelden, kan contact opnemen met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto