(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Bezorger (29) met hamer op knieën geslagen

112

STAATSLIEDENWIJK – Een 29-jarige bezorger is afgelopen vrijdag ernstig mishandeld toen hij eten had afgeleverd bij een woning aan de Titostraat. Hij werd onder meer met een hamer op zijn knieën geslagen. De politie heeft camerabeelden en zoekt getuigen.

Het slachtoffer kreeg rond 2:20 in de nacht een bestelling binnen die hij moest bezorgen op een adres aan de Titostraat in Staasliedenwijk. De bewoners wisten echter van niets.  Toen de bezorger het appartementencomplex verliet en weer richting zijn fiets loopt werd hij aangesproken door drie personen, waarvan een eiste dat hij het eten moest afstaan. Het slachtoffer voldeed aan dat verzoek maar weigerde zijn persoonlijke spullen af te staan. Daarop namen de drie hem mee naar de zijkant van het appartementencomplex, waar ze met een hamer op zijn knieën insloegen. Het slachtoffer wist zichzelf los te trekken en weg te komen.

Informatie

De recherche heeft beeldmateriaal ontvangen waarop de drie verdachten te zien zijn. De recherche vraagt Almeerders of ze iets herkennen of misschien meer weten over deze mishandeling. Daarnaast vraagt de recherche zich af wie de bestelling heeft geplaatst. Misschien dat opzet in het spel is geweest.Informatie kan gedeeld worden via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000. Online via deze link.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto