Winnaressen Miss Teen Shreya Singh, Miss Malvika Sharma, en Miss Curvy Varsha Kewalbansing. (Foto: Hans Lachman Venue: Rey Events)
Winnaressen Miss Teen Shreya Singh, Miss Malvika Sharma, en Miss Curvy Varsha Kewalbansing. (Foto: Hans Lachman Venue: Rey Events)

Almeerse Varsha gekroond tot Miss Curvy Indian Beauty

Bedrijf in beeld

ALMERE - De Hindoestaanse Varsha Kewalbansing uit Almere is in haar eigen woonplaats gekroond tot Miss Indian Beauty 2024 in de curvy categorie. Het doel hiervan is de acceptatie van curvy vrouwen te bevorderen.

Bij de miss verkiezing deden 22 vrouwen mee in drie categorieën: Miss Teen Indian Beauty Miss Indian Beauty Miss Curvy Indian Beauty Varsha is een General Ledger Accountant. In haar privéleven is ze dochter, zus en vriendin. Ze vindt het belangrijk om sportief bezig te zijn daarom is ze ook vaak te vinden in de sportschool.
Haar maatschappelijke boodschap is: “Rise above toxicity and embrace positivity.” Ze gelooft door te focussen op positiviteit dat er positieve wegen voor je open zullen gaan. Na de winst kreeg Varsha een sjerp omgehangen en werd gekroond door door de National Director Shandhya Baidjoe van Miss Indian Beauty Pageant.

“Als Hindoestaanse dame van Surinaamse afkomst ben ik dankbaar voor het platform dat ik heb gekregen om altijd voor de Hindoestaanse gemeenschap te kunnen staan”, vertelt zij. “Ik ben trots dat ik de titel van Miss Curvy Indian Beauty Pageant 2024 heb mogen ontvangen. Ik ben daarnaast ook vereerd dat mijn Pageant sisters mij hebben gekozen als Miss Sympathica. Allereerst wil ik mijn Pageant sisters bedanken voor het kiezen van mij als Miss Sympathica. Gedurende deze hele reis heb ik met heel mijn hart mijn best gedaan om met mijn positieve energie en kracht iets voor jullie te betekenen. Ik wil mijn ouders, familie, vrienden en volgers bedanken voor hun steun. Ook wil ik mijn sponsoren enorm bedanken, evenals het team en mijn coaches voor hun hulp. Bedankt ook voor dit platform en voor een onvergetelijke avond richting mijn National Directors: Sandhya Baidjoe en Alessandro Giacoppo van Miss Indian Beauty Pageant.”

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto