Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Beleef jouw Zomer in Haven

Algemeen

HAVEN – Almere Haven is van 15 tot en met 31 augustus de ideale vakantiebestemming. De ondernemers van de Havenkom, de winkelstraten, de Markt en de Brink brengen, samen met bewoners, drie weekenden lang het centrum van Haven in vakantiesfeer.

In deze periode is er van donderdag tot en met zondag is er van alles te beleven van de Brink tot aan de Havenkom. Rek en strek je helemaal uit tijdens een yogasessie in de Havenkom, bekijk een film in de buitenlucht op de Markt, daag je vrienden uit voor een potje jeu de boules, laat je talent zien op het Open Podium, leer verhalen kennen van échte locals en ga uit je dak tijdens het Pleinfeest op de Brink.

Ga langs alle horecaondernemers in de Havenkom, drink de lekkerste biertjes op een terras, proef het Zomer in Haven-ijsje bij IJssalon Mariola, doe mee met een Kaas- & Bierproeverij bij de Kaasmakerij en ontdek hoe creatief Almere Haven is tijdens de Makers van Almere – Kunstmarkt.

De winkeliers en horecagelegenheden in Haven slaan deze zomer de handen ineen. Voor het eerst wordt een evenementenreeks georganiseerd, met behulp van de gemeente Almere. Kijk voor meer informatie op www.zomerinhaven.nl of volg Zomer in Haven op Instagram @zomerinhaven.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto