Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Knakwortel officieel gelanceerd

Algemeen

ALMERE – De knakwortel was al een ongekend succes tijdens de open dag van de Floriade, vrijdag lanceerde de startup zichzelf in het KIT Royal Tropical Institute in Amsterdam.


Ruim tachtig geïnteresseerden kwamen samen met oprichters Valerie Bos en Koen Kaljee vieren dat de eerste stap richting de verkoop in de supermarkt is gezet. Tijdens de lancering werd bekend gemaakt dat de startup de komende maanden het recept en het product zal doorontwikkelen om het gereed te maken voor het winkelschap.
Supermarktketen Marqt gaat samen met hen onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om de Knakwortel daar als eerste in de winkel te gaan verkopen. Liefhebbers moeten nog wel even geduld hebben. Het bedrijf verwacht in het voorjaar van 2018 voor het eerst in de schappen te liggen. Tot die tijd is de foodtruck van Knakwortel vinden op evenementen door het hele land of zelf te boeken.
Binnenkort wordt er een grote proefdag georganiseerd waar liefhebbers zich voor kunnen aanmelden. Meer informatie is te vinden op www.knakwortel.nl of stuur een mail naar contact@knakwortel.nl.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto