Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Vervolg Voorpagina: Tafel op 2e kamerdebat in Corrosia op 13 maart

Algemeen

HAVEN - Tal van politieke en maatschappelijke vragen schreeuwen om antwoord. Maandag 13 maart is er een debat met de fractievoorzitters van de Almeerse politieke partijen in Corrosia in Haven. Deze politici zijn doodgewone toegankelijke mensen. Ze staan dicht bij de kiezers en maandag 13 maart zullen zij zeker niet weglopen voor hun verantwoordelijkheden. Bijna alle fractievoorzitters, negen van de elf partijen, hebben toegezegd graag te willen komen. AP/OPA, CDA, ChristenUnie, D66, GroenLinks, Leefbaar Almere, PvdA, SP en VVD zijn aanwezig, dat wordt een ontmoeting met negen kieswijzers.


De inloop is vanaf 19.00 en het programma start om 19.30 . De avond wordt gepresenteerd door Berdien Stenberg, At Kasbergen en Bas van Klompenburg. De gehele uitzending zal te zien zijn op You Tube en rechtstreeks via de Facebookpagina van de Tafel op 2.
Het wordt geen saaie avond van grijze dames en heren. Stemadviezen zullen links en rechts de zaal in worden geslingerd, maar kunnen ook weer als een boemerang terug komen vanaf de publieke microfoon. Wordt een onderwerp te saai, langdradig of onbegrijpelijk dan grijpt de live muziekband 2MB in en wordt het onderwerp keihard weggespeeld. Het publiek kan niet alleen via de microfoon maar ook met de eigen telefoon invloed uitoefenen op het programma.
Toegang is gratis maar het café is voor eigen rekening. Ook aan de kiezer van de toekomst is gedacht elke VO-school wordt uitgenodigd om vertegenwoordigd te zijn.
Alle Almeerders zijn van harte welkom maar vol is vol. Kaartjes zijn gratis maar moeten wel gereserveerd worden bij de kassa van Corrosia, online reserveren@corrosia.nl ,telefonisch 036-5215929 of via de site www.corrosia.nl .

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto