Almere DEZE WEEK MTB ClassicBerg voormalige stortplaats opgenomen in mountainbikeparcours

Algemeen

ALMERE – FRTC Almere organiseert op zondag 8 november de voor de zesde keer de Almere DEZE WEEK MTB Classic. Inmiddels een vaste rit in de agenda’s van de mountainbikers uit Almere en de omgeving. Dit jaar is de berg van de voormalige stortplaats Braambergen opgenomen in het parcours.


De rit bestaat uit twee parcours, van 30 en 50 kilometer. De rit kenmerkt zich vooral door de polderomstandigheden: vlak terrein en uitdagende ondergrond. Dit jaar komt daar een belangrijk aspect bij. Met Afvalzorg is overeengekomen dat de FRTCA de voormalige stortplaats Braambergen mag opnemen in de parcoursen van beide afstanden. Hiermee wordt er meer dan 100 hoogtemeters toegevoegd aan de al bekende uitdagingen.
De start is tussen 9.00 en 10.00 uur bij het clubhuis van de ASV/FRTC Almere aan het Competitiepad 5, op het sportpark Fanny Blankers-Koen. Daar is ook de finish. Er is ruime parkeergelegenheid aanwezig. Bij de finish is er gelegenheid om de fietsen af te spuiten.
Inschrijven kan bij de start. Deelname kost 5 euro en voor leden NTFU/KNWU 4 euro. Jeugd tot en met 14 jaar kan gratis deelnemen, onder begeleiding van een volwassene.
Meer informatie www.frtcalmere en www.almeredezeweek.nl

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto