Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Hoog niveau bij Dutch Open Darts

Algemeen

WATERWIJK - Junioren en aspiranten streden afgelopen zaterdag om de punten voor de ranking van de Dartsbond Almere in sporthal Waterwijk. De hoogst geplaatsten in deze ranking kunnen aan landelijke en internationale toernooien deelnemen, dus er stond veel op het spel.


Het derde rankingtoernooi voor de jeugd van de Dartsbond Almere liet vooral bij de junioren (15 tot en met 17 jaar) veel vuurwerk zien. In de finale won Almeerder Kevin Doets van de uitstekende Job ten Heuvel uit Havelte. Bij de aspiranten tot 14 jaar werden ook goede partijen gegooid en ging de zege ook naar een Almeerder: de 12-jarige Lorenzo van Brummen die in de finale afrekende met zijn 10-jarige plaatsgenoot Damian Doorenspleet.
Jongeren die geïnteresseerd zijn in de dartssport kunnen op maandagavond terecht in Sporthal Waterwijk. Op deze inloopavond van 19.00 tot 21.00 uur kan de sport een keertje gratis worden uitgeprobeerd. Leden van de Dartsbond Almere trainen gratis mee. Materiaal en instructeurs zijn aanwezig. (Foto: De Nederlandse Dartsbond)

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto