SamenLoop om geld in te zamelen voor kankeronderzoek

Algemeen

SPORTPARK FANNY BLANKERS KOEN – Erica Terpstra geeft op zaterdag 21 juni om 14.00 uur, op het terrein van ASV Almere, het startschot voor de vijfde Almeerse SamenLoop voor Hoop. Vervolgens lopen veertig teams gedurende 24 uur in estafettevorm om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kankeronderzoek door KWF.


Tijdens de loop worden (ex-)kankerpatiënten als VIP behandeld en heerlijk in de watten gelegd. Er zijn leuke kinderactiviteiten en er is een gezellige braderie. Het geheel wordt opgeluisterd door veel optredens, variërend van zang, dans tot cabaret. Zaterdagavond om 23.00 uur vindt een kaarsenceremonie plaats waarbij het gehele parcours wordt verlicht door brandende kaarsen die zijn opgedragen aan dierbaren. Vaak is dit een zeer indrukwekkend onderdeel.
Nieuw in dit jubileumjaar is de KinderSamenLoop op zondag 22 juni. Deze wordt om 11.00 uur geopend door Jarmo (the Voice Kids) en duurt tot 12.00 uur. Kinderen tot 12 jaar kunnen zowel in groepsverband als individueel deelnemen. De kosten voor deelname aan de KinderSamenLoop bedragen 2 euro. De toegang tot het evenement is gratis, voor parkeren wordt een donatie voor KWF gevraagd.
Meer informatie: www.samenloopvoorhoop.nl/almere

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto