Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Vijf Almeerse teams door naar knock-outronde NK Bowls

Algemeen

HAVEN - De Almere Bowls Club (ABC) was afgelopen weekend gastclub voor de organisatie het NK Mixpairs. Van de Almere Bowls Club speelden er in de sporthal Haven zes teams mee met de voorrondes. Vijf teams daarvan gaan door naar de knock-outronde op 16 maart.


Van ABC waren zes teams vertegenwoordigd van de 37 deelnemende teams uit het hele land. De teams waren verdeeld in negen poules, waarvan de poulewinnaars en de zeven beste tweede teams volgens ranking doorgingen naar de knock-outronde op zondag 16 maart. De teams van ABC hebben het goed gedaan. Vijf van de zes teams zijn door naar de knock-outronde.
De zestien teams spelen eerst een knock-outronde en de acht winnende teams gaan door naar de kwartfinale. Voor de acht finalisten betekent dit dat er vier wedstrijden van 1,5 uur gespeeld moeten worden. De wedstrijden beginnen zondag 16 maart om 10.00 uur en de laatste wedstrijden zijn om 18.45 uur gespeeld. Iedereen is van harte welkom in de sporthal van Almere Haven en de toegang is gratis.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto