Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Ladiesday op tennisvereniging ATC-Buiten succes

Algemeen

MOLENBUURT – Tennisvereniging ATC-Buiten organiseerde vorige week dinsdag voor de derde keer een Ladiesday. Met tachtig dames werden bewoners van zorgcentrum Buitenhaeghe in het zonnetje gezet.


Organisator Margriet Onrust: “Het was een fantastische dag het weer werkte goed mee. De dames werden verwelkomd met een kop koffie en een tompouce en een grote taart voor zo’n twintig bewoners in rolstoel van Buitenhaeghe. Heel veel ondernemers hebben weer meegewerkt om de prijzentafels vol te krijgen. In totaal hebben we 4.500 euro opgehaald.”

Open Toernooi

Deze week tot en met 16 juni organiseert de tennisvereniging in de Molenbuurt alweer voor de dertiende keer het Open Toernooi. Het thema is dit jaar het Koningshuis. Het tennispark zal oranje gekleurd zijn en alles staat in het teken van de abdicatie en onze nieuwe koning. Zo zijn de namen van de tennisbanen vernoemd naar leden van het koningshuis en staat er dagelijks een heerlijk gerecht op het menu dat aansluit op het Nederlands cultuurgoed. Deze nieuwe aanpak blijkt nu al aan te slaan want met 291 deelnemers en zo’n 264 wedstrijden in 22 categorieën is het toernooi zo goed als vol.
Tevens organiseert ATC-Buiten gedurende het toernooi dagelijks een loterij waarvan de opbrengst geschonken zal worden aan KIKA. De hoofdprijs, een weekend weg, zal worden verloot tijdens de feestavond op vrijdag 14 juni. Zanger/entertainer Mario Broerse zal een spetterend optreden verzorgen. Iedereen is van harte welkom om gedurende dit toernooi te komen genieten van leuke tenniswedstrijden, een hapje en een drankje.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto