Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Exclusief interview met Almeerse zanger Charly Luske: “Nu gaat het pas echt beginnen”Favoriet TVOH haalt finale niet

Algemeen

ALMERE – De Almeerse zanger Charly Luske is niet door naar de finale van het RTL-4 tv-programma The voice of Holland. Met het nummer ‘Nobody’s Guy’ ging hij niet door, Charly’s concurrent Chris Hordijk kreeg meer stemmen van het publiek. Ondanks dat de Almeerder niet heeft gewonnen blijft hij positief. “Nu gaat het pas echt beginnen”, aldus Charly.


Op zijn Facebookpagina bedankt Charly iedereen voor alle steun. “Alle kritiek over te bekend zijn om mee te mogen doen en de veelbesproken favorietenrol is me helaas duur komen te staan. Maar nu gaat het pas echt beginnen”, aldus Charly. “Vijftien jaar geleden ben ik begonnen in de muziek. Maar ik ging ook presenteren en acteren en raakte hiermee steeds verder verwijderd van wat ik echt wilde, namelijk zelf muziek maken met een band en optreden. Dit is wat ik het leukste vind en waar ik voor wil gaan.”
Nadat de Almeerder in de boyband Velvet zat, speelde hij in musicals als The Wiz, The Full Monthy en We Will Rock You. “Als je als musicalster bij een platenmaatschappij komt dan wordt je gezien als ‘niet cool’. Door mijn deelname aan TVOH kon ik me laten zien aan een groot publiek”, aldus Charly.
“Ik wil graag een plaat opnemen. Mijn muziekstijl is te omschrijven als pop met een vleugje rock, funk en soul. Artiesten als James Morrison en Gavin DeGraw liggen wel in mijn straatje.”

Reacties

Almeerders reageerden leuk op het succes van Charly. “Als er net een show was uitgezonden kon ik bijna niet meer normaal over straat. Ik krijg heel veel leuke reacties in de supermarkt of de bibliotheek, zoals ‘wat leuk dat je hier woont’. Almeerders zijn daar trots op en hebben dan het idee ‘hij hoort bij ons’.”
In Almere voelt Charly zich thuis. “Ik woon hier nu 3,5 jaar met mijn vrouw Tanja Jess en onze zoontjes Billy en Bobby. We zochten een ruime woning met tuin, met goede scholen in de buurt. We wilden rust en ruimte, landelijk wonen in het groen en bij het water. Dat hebben we hier gevonden. Ik vind het leuk om in Almere dingen op muzikaal gebied te gaan doen voor jongeren. Voor het project Watermensen van Quinten Faust was ik de verteller.”
Zijn deelname aan TVOH had grote impact op het gezin. “Veel kwam op de schouders van Tanja terecht. Daar moet ik haar zeker voor bedanken. De kinderen waren door het dolle heen. De oudste snapte het goed en had een mening over alle deelnemers. Bobby is nog niets te klein. Die begreep niet waarom de papa’s van andere kinderen niet op tv komen”, besluit Charly.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto