Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Baran Sanitair & Tegels etaleert op 1500 m² showroomruimte 26 design badkamers

Algemeen

REGIO – Indrukwekkend. Dat moet gezegd worden van Baran Sanitair & Tegels aan Benit 30/hk. Sierenborch in het Amsterdamse westelijk havengebied. Alle badkamers zijn ontworpen door interieurontwerpers en samengesteld uit vooral Italiaanse merken, die zich kenmerken door finesse, detaillering en kwaliteit.
Met 26 compleet ingerichte badkamers laat de State of the Art showroom van Baran Sanitair & Tegels een betaalbaar, groot en afwisselend assortiment designsanitair, tegels en kranen zien. Tot in detail uitgewerkte voorbeelden van badkamers in verschillende stijlen. Met toepassingen van de kleinste tegel van 15x15 millimeter tot de grootste tegel van 1x3 meter. Maar ook de moderne betonlook stucwerk is te zien in twee badkamers. Niet alleen in populair grijs, maar ook in de warme kleuren bordeauxrood en kakigroen; een fraai alternatief voor tegels, dat bijzonder geschikt is voor de doucheruimte en in vele kleuren leverbaar is.
Bedrijfsleider Van Münster: “Wij hebben iets unieks neergezet op badkamergebied. Wat de klant elders mist, is hier te vinden. Maar liefst 26 volledig ingerichte badkamers tonen wat er op het gebied van trends, sanitair, inrichting en meubels allemaal te koop is. Alles voor de badkamer wordt getoond, dus ook verlichting, radiatoren, audio en tv voor in de badkamer. Wij ontwerpen, samen met de klant, de badkamer die in elk budget en de beschikbare ruimte past. Geïnteresseerden kunnen desgewenst een 3d tekening en offerte laten maken voor de realisatie van hun droombadkamer en deze eventueel door ons laten uitvoeren. De koffie staat klaar en wij nemen ruim de tijd voor een kennismaking en een persoonlijk advies. “
Meer informatie: tel. 020-7371027, www. baransanitair.nl. Adres: Benit 30 (nabij Sierenborch), Amsterdam-Westpoort.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto