Almeerse fotograaf organiseert kunstmanifestatie op Gooimeerdijk

Algemeen

HAVEN - Beeldend kunstenaar en fotograaf Teo Krijgsman uit Almere Haven organiseert een bijzondere kunstmanifestatie op de Gooimeerdijk West: ‘Look. The Art is Present’. Hij zoekt 100 personen die deel uit willen maken van dit project. 

“In de afgelopen jaren maakte ik veel wandelingen op de strakke Almeerse Gooimeerdijk West. Het licht, de luchten, de ruimte, rietkraag en geluiden, de stad in mijn rug, alles werd almaar scherper uitgelijnd. Mijn visuele beleving kreeg bij elk bezoek een nieuwe, diepere intensiteit, die ik ook elke keer vastlegde”, aldus Krijgsman. Om die ervaring te delen heeft hij een bijzondere kunstmanifestatie ontworpen. “Een krachtig en meditatief moment, dat door zijn omvang een speciale betekenis krijgt voor elk van de honderd deelnemers”, stelt hij. Wie dit wil meebeleven kan voor 10 euro een ticket kopen.
De deelnemers krijgen na afloop een boek met 20 bijzondere ansichtkaarten van zijn hand, als een tastbare herinnering aan deze buitengewone belevenis. Om mensen te werven voor zijn project heeft hij flyers verspreid in woningen en flats rond de Gooimeerdijk, maar ook andere belangstellenden kunnen zich aanmelden via zijn website

https://www.teokrijgsmanphotoworks.com/

 https://www.eventbrite.nl/e/tickets-look-the-art-is-present-156864601245

De kunstmanifestatie vindt op plaats op zondag 10 oktober, van 16.00 tot 19.00 uur.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto