De bewoners werden getrakteerd op poffertjes. (Foto: aangeleverd)
De bewoners werden getrakteerd op poffertjes. (Foto: aangeleverd)

Saamborgh locatie Reedewaard viert 5-jarig bestaan

Algemeen

HAVEN - Het is feest bij zorgcentrum Saamborgh locatie Reedewaard in Almere Haven. Het woonzorgcentrum bestaat 5 jaar en dat werd zondag gevierd.

De dag ging van start met een feestelijk gebakje en ‘s middags kwam er een poffertjeskraam om poffertjes te bakken voor de bewoners. 

Saamborgh is in 2017 begonnen als Lang Leve Thuis met twee locaties in Almelo. Al snel kwam de locatie Reedewaard in Almere Haven erbij. Het woonzorgcentrum is gevestigd in het voormalig gemeentehuis van Almere aan de Kerkstraat 100. Ondertussen heeft Saamborgh zich uitgebreid door het land, naar tien locaties. 

Op slechts 200 meter afstand van de haven van Almere, ligt de ruim opgezette woonzorglocatie Reedewaard. In combinatie met het veilige idee van 24-uurszorg is een fijne plek om te wonen. De 26 appartementen bestaan uit een eigen slaap-en zitgedeelte en een ruime rolstoeltoegankelijke badkamer. Echtparen zijn ook van harte welkom, ook wanneer de een meer zorg nodig heeft dan de ander. De vijf penthouses op de bovenste verdieping variëren van 60-120m2 en zijn voorzien van een eigen keuken. Wie interesse heeft in een vrijblijvende rondleiding kan bellen naar 036-5402077.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto