(Foto: Fred Rotgans)
(Foto: Fred Rotgans) Fred Rotgans

Procartech tovert auto’s om tot luxe bolides

Auto

STEIGER – Wil je je auto een upgrade geven of misschien zelfs wel een hele nieuwe look? Procartech in Almere is specialist op het gebied van auto-elektronica, autoruiten tinten, carwrapping en chiptuning. “Onze vakkundige monteurs doen alles met een passie voor hun vak”, vertelt eigenaar Moiz. “Zij zetten zich iedere dag in om de auto’s van onze klanten om te toveren tot luxe, betrouwbare bolides.”

Procartech is tien jaar geleden gestart in Almere Buiten en sinds drie jaar gevestigd aan De Steiger in Almere Haven. “Wij hebben een ruime werkplaats waar onze monteurs alle werkzaamheden kunnen uitvoeren, vaak terwijl men wacht”, vervolgt Moiz. “Klanten kunnen bij ons terecht voor de inbouw van allerhande elektronica, zoals dashcams, parkeersensoren, achteruitrijcamera’s, stoelverwarming en audio- en multimedia systemen. Ook kunnen we de auto chiptunen. Dat betekent dat we de auto softwarematig een upgrade geven, waardoor hij meer pk’s heeft, zuiniger rijdt en sneller optrekt. Kortom: beter presteert.” 

Ruiten tinten

Procartech is ook gespecialiseerd in het tinten en stylen van voertuigen. “We tinten en blinderen ramen met hoogwaardige tintfolies van een topmerk uit de Verenigde Staten.  Getinte ramen staan niet alleen chique, ze beschermen tegen uv-straling en de zon, zorgen voor een koelere auto, meer privacy en ze zijn bovendien inbraak werend.” 

Auto wrappen

Wie zijn auto echt een hele nieuwe look wil geven, kan hem bij Procartech laten wrappen met een hoogwaardig folie. “De levensduur bedraagt gemiddeld 5 tot 7 jaar. Klanten kunnen kiezen voor de momenteel populaire hippe matte kleuren, maar full colour prints zijn ook mogelijk.” ProCarTech wrapt niet alleen auto’s, maar ook boten, treinen, motoren, scooters en bakfietsen. Als je door middel van wrappen de kleur van je auto wijzigt, moet je dit overigens wel doorgeven aan de RDW. Bij andere voertuigen hoeft dit niet, omdat de kleur van deze voertuigen niet op het kentekenbewijs staat vermeld.

Afspraak maken

Klanten kunnen een afspraak maken en langskomen bij de werkplaats aan De Steiger 74 J in Almere Haven. Kijk voor meer informatie en inspiratie op www.Procartech.nl of bel 036-5245561. Procartech heeft ook een webshop waar alle soorten auto-accessoires gemakkelijk online te bestellen zijn.

(Foto: Red Rotgans)
(Foto: Red Rotgans)
(Foto: Red Rotgans)
(Foto: Red Rotgans)

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto